Elektryczny piec półkowy Fornata Mini i Uni to modułowe piece elektryczne zapewniające powierzchnię wypiekową od 0,5 do 5m², są rozwiązaniem…
Cyklotermiczny piec wsadowy Piece Variant są znaczącym elementem w procesie produkcji pieczywa wysokiej jakości z wydłużoną świeżością. Dzięki ciepłu zgromadzonemu…
Termoolejowy piec wsadowy ze zintegrowanym kotłem Kompaktowy piec termoolejowy ThermoStar Classic został stworzony do wydajnego i ekonomicznego wypieku z  zachowaniem…
Termoolejowy piec wsadowy Termoolejowy piec wsadowy ThermoStar, o powierzchni wypiekowej od 15 do nawet 65m² wyróżnia niepowtarzalna równość wypieku, wysoka…
Termoolejowy piec przelotowy Termoolejowy piec przelotowy ThermoLine, to wielozadaniowy piec używany przez średnie i duże piekarnie do wypieku szerokiej gamy…
Elektryczny piec sklepowy Elektryczny piec K-Market jest używany głównie w sklepach i supermarketach do końcowego odpieku produktu wstępnie wypieczonego. Jakość…
Elektryczny piec wsadowy Piece elektryczne Fornata, o powierzchni wypiekowej od 4 do 22 m²  są idealnym rozwiązaniem dla małych piekarni…